Подкрепа за бъдещ успех по природни науки

Група за занимания по интереси
"Подкрепа за бъдещ успех по природни науки
учебна 2019/2020 година
Ръководител: доцент Стефан Петров

Ние, групата „Подкрепа за бъдещ успех по природни науки”, превърнахме началото на лятната ваканция в истинско забавление.

Пазейки прекрасни спомени, подновихме нашите занимания по интереси непосредствено след края на една трудна, но успешна учебна година.

Макар и дистанционно, те бяха интересни и вълнуващи.

Бяхме все така креативни и задружни.

Отбелязахме международния ден на астероидите, 80-годишнината на първия български космонавт Георги Иванов, играхме на интерактивни образователни игри …

И което е най-важното:

хрумнаха ни нови щури

идеи за през лятото. 

Отбелязахме международния ден на астероидите, 80-годишнината на първия български космонавт Георги Иванов, играхме на интерактивни образователни игри …

Каква по-добра гаранция за бъдещ успех по природни науки!

 Ръководител:

 д-р Стефан Петров

„Млад иноватор”

Петокласниците Теодор Илиев и Мартин Пърличков взеха участие в Националния конкурс „Млад иноватор”. Нашите млади художници – иноватори доказаха, че България разполага с млади и мислещи хора, които могат да допринесат за трансформация към по-зелено и устойчиво бъдеще чрез иновативни идеи и практични решения.

Ръководител: д-р Стефан Петров

Един по-различен Никулден в 199 ОУ „Св. Ап. Йоан Богослов”

Океаните са обект на свръхулов и хората от целия свят понасят сериозни последствия от това. Ето защо, ние от групата „Подкрепа за бъдещ успех по природни науки” решихме да станем част от промяната. Започнахме нашите занимания по интереси с един нетрадиционен Никулден. В този ден научихме за препоръките на WWF и техния Рибен буквар 2.0, понаучихме нови думи на английски с помощта на котарака Мърдок от Съвета за опазване на океаните и моретата. Поиграхме интерактивни игри за устойчив риболов, оцветявахме, творихме и забавлявайки се преосмислихме идеята за устойчиво потребление на морска храна.